HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

10 Struggles Tijdens je Menstruatie

Geplaatst op 23/09/2018 door optimavita

Struggles tijdens je menstruatie

Als ik praat met vriendinnen, vrouwelijke familieleden of collega’s, dan merk ik dat veel van de ‘problemen’ die we hebben tijdens de menstruatie heel herkenbaar zijn. Over sommigen praten we regelmatig, maar anderen worden minder vaak besproken. Het blijft toch ook een klein beetje een taboe-onderwerp. Vandaag hoop ik dat te doorbreken op optimavita.nl! Let’s get it all out :).

Mijn menstruatie-struggle-top-tien

Hieronder mijn top tien van struggles, in willekeurige volgorde. Ik kan namelijk niet kiezen welke de meeste vreselijke is. Oh…en niet vergeten dat ik dit met een kleine knipoog typ.

  • Vlak voordat ik ongesteld word, heb ik vrijwel altijd onstilbare trek! Alles is goed. Zelfs lepels pindakaas, handjes geraspte kaas en de stukjes chocolade uit de cruesli van Sven gaan naar binnen…#guilty
  • Ik wordt ZO emotioneel! Ik vertel mijn man 100x per dag dat ik zo veel van hem houd, zwijmel weg bij tienerfilms en kan haast janken om een vlek in mijn net aangetrokken shirtje.
  • Mijn buik voelt een paar dagen als die van iemand die vijf maanden zwanger is (Dat gevoel ken ik natuurlijk in de verste verte niet, maar toch…).
  • Tijdens mijn menstruatie word ik ‘s nachts vaak badend in het zweet wakker en in de ochtend prijkt er een trotse zweetvlek op mijn slaapshirtje. Zo gênant!
  • Meestal heb ik een vrij egale huid…totdat ik ongesteld moet worden. Hello bultjes op mijn kin!!

Lees verder op www.Optimavita.nl