HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 tips om als vrouw je mannetje te staan!

Geplaatst op 27/09/2018 door ilovehealth

De afgelopen tijd hebben jullie vaker gastblogs voorbij zien komen van Fatma. Zij heeft zelf ervaren wat het met je kan doen als je altijd maar doorgaat op de automatische piloot. Dingen doen zonder daar echt bij stil te staan, over na te denken. Dingen nastreven, zonder af en toe ook eens een stapje terug te doen en even de rust in jezelf op te zoeken. Eenmaal hiervan bewust besloot ze naar Bali te vertrekken, waar de focus lag op het ontwikkelen van een stukje rust in haar leven. En dat is gelukt. 

Ze schreef een boek over haar ervaringen. In haar boek Yin Koningin legt ze uit hoe je kunt werken aan jezelf, ook wanneer je een druk bestaan hebt. Fatma deelt betekenisvolle verhalen en oefeningen die helpen om dicht bij jezelf te blijven in de wervelwind van verplichtingen en verwachtingen in onze prestatiemaatschappij. Onderwerpen die voor ons allemaal zinvol zijn en absoluut van belang zijn voor een gezonde lifestyle. Vandaag een blog over vrouwelijke Yin energie. 

It’s a mans world 

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl