HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

6 x gezond met social media om gaan // Mirte is back on the Gram, hoe doet ze het nu?

Geplaatst op 19/09/2018 door ilovehealth

Wie I Love Health een beetje volgt, heeft mijn blog over Instagram vast wel voorbij zien komen. Vorig jaar besloot ik om mijn Instagram account, met zo’n 1500 volgers en 200 foto’s te verwijderen. Hoe, wat en waarom, dat heb ik in dit blogje uitgelegd. Inmiddels zijn we driekwart jaar verder, en ben ik weer ‘back on the Gram’. Niet omdat ik heimwee had hoor, laat ik dat even vooropstellen. Ik heb mijn Instagram account weer in het leven geroepen omdat ik een boek heb geschreven (The Health Guide), en die graag aan de man wilde brengen. Want waar ben je anno 2018 zonder social media als je iets wilt promoten? Precies, niet heel ver. Een beetje tegen mijn zin en principes in heb ik besloten om mijn account weer te activeren. Hoe het is om weer lid te zijn van Insta, en hoe ik nu omga met de negatieve punten die ervoor zorgden dat ik mijn account verwijderde, lees je in dit blogje.

Social media = verslavend

Hoe je het ook wendt of keert, Instagram (en andere social media) werkt op den duur verslavend. De één zal er gevoeliger voor zijn dan de ander, maar dat dit kanaal ons in zijn macht heeft is duidelijk.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl