HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Gear

Kick-off // Budget week I Love Health // Tips, tricks en recepten

Geplaatst op 03/09/2018 door ilovehealth

Deze week beginnen de meeste studies en dat betekent ook dat er weer een hoop studenten (weer) beginnen aan hun studentenleven. Ga jij dit jaar voor het eerst op jezelf wonen of woon je op jezelf maar vind je het lastig om met een kleiner budget gezond en lekker te eten? Dan zit je goed! Deze week staat I Love Health in het teken van low budget, om iedereen een beetje op weg te helpen met goedkoop gezond eten. Men vindt het vaak lastig om gezond en lekker te blijven eten met een wat kleiner budget, maar niets is minder waar. Gezond eten hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! 

Toen ik 3 jaar geleden begon aan mijn studie woonde ik nog bij mijn ouders, maar ik ervaarde al snel dat het studentenleven best veel geld kost. Ik vond het altijd al belangrijk om wél lekker en ook gezond te blijven eten. Op het moment dat ik uit huis ging en echt op eigen benen kwam te staan, vond ik dat soms best wel een uitdaging. De komende week is het ‘Budget Week’ bij I Love Health. Wij geven jullie alle tips, tricks en een aantal recepten voor goedkoop gezond eten. Een echte budgetproof lifestyle!

Wat ga je zien tijdens de ILH budget week?

Deze week verschijnen er 5 blogs met onder andere budgettips en zowel oude als nieuwe recepten die hartstikke vriendelijk zijn voor jouw bankrekening! Wij vinden het leuk als jullie deze week met ons mee denken. Heb jij tips en tricks of een signature dish die je ook aan het einde van de maand nog kan maken? Laat het ons dan weten!

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl