HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #69 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 08/09/2018 door mindyourfeed

Afgelopen week was ik alleen thuis. Of nou ja, alleen, de meiden waren er ook. Maar de man des huizes vierde een weekje vakantie. Heerlijk hoor, ik was totaal niet jaloers…. Op zondag vond ik mezelf nog druk bezig met de was, het huis op orde krijgen en zorgen dat alles bleef draaien. Maar toen ik op maandag achter de laptop kroop dacht ik, ik ben gek ook! Waarom zou ik deze week niet ook even genieten van de rust…?! Achter de schermen ben ik alsnog druk geweest hoor, want bij mijn blog komt zoveel meer kijken dan alleen recepten delen. Ik heb me deze week dan ook vol gestort op mailtjes, administraties en planningen. En dat geeft ook rust! Vanaf maandag duik ik de keuken ook weer in, maar wel met een opgeruimder gevoel. Zo fijn! Vandaag wel gewoon weer het weekmenu, schenk de koffie in en schrijf mee! 

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #69 makkelijke maaltijden

Maandag

zoete aardappel spinazie quiche

Ik hoop echt dat we nog een aantal mooie nazomerdagen gaan krijgen! Maar met mijn hoofd ben ik toch al meer bij de herfstrecepten….! Ik heb zin om aan de slag te gaan met verwarmend comfortfood zoals quiches, ovenschotels en stoofpotjes. Vanavond schuif ik deze quiche met zoete aardappel en spinazie de oven in.

Dinsdag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl