HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Wil je een beter sexleven? Probeer deze detox tips!

Geplaatst op 04/09/2018 door vivonline

Tevreden met je ‘leven tussen de lakens’? Zo ja, ga vooral zo door, je hoeft niet verder te lezen. Zo nee, of is er ruimte voor verbetering: sex up your life met deze detox tips! Het is in ieder geval het proberen waard.

Moe

Dat je seksleven op een lager pitje staat dan jij (of je partner) wenst, kan verschillende oorzaken hebben. Je bent moe, overwerkt of – laten we eerlijk zijn – niet helemaal happy en op je gemak in je blote lijf.

Eén ding tegelijk

Uit onderzoek blijkt dat mannen tijdens de hete uurtjes helemaal niet kijken naar borsten die niet meer 100% bestand zijn tegen de zwaartekracht of één of ander maanlandschap op onze benen. Ze kunnen namelijk maar één ding tegelijk en dat is: juist, focussen op een heerlijk moment met jou! Laat hierbij het laatste punt zo goed als opgelost zijn (samen met alle andere tips op Vivonline voor een strak en gezond lijf en stralende glow moet dat lukken), maar hoe gaan we de andere oorzaken te lijf?

Laag libido

Een laag libido kan onder andere ontstaan door stress, slaapgebrek, hormonale disbalansen of overgewicht. Maar ook kan het een teken zijn van teveel gifstoffen in je lichaam.

lees verder:

https://www.vivonline.nl