HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Witte thee is heel erg gezond!

Geplaatst op 27/09/2018 door vivonline

Witte thee, een uitstekend hulpmiddel als je wilt afvallen en als je actief wilt bijdragen aan je gezondheid. Het bevat namelijk antioxidanten en het zorgt ervoor dat je huid elastisch blijft. Dat betekent minder (snel) rimpels! Er is de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar witte thee en de werking op het menselijk lichaam. Het is zelfs gezonder dan groene thee!

Witte thee

Witte thee is thee dat wordt gemaakt van de eerste jonge knoppen van de theeplant. Deze knoppen worden geplukt binnen 48 uur nadat ze zijn gevormd. De thee heeft een subtiele smaak, een beetje zoet en bloemig. Je kunt het in elke supermarkt kopen.

Witte thee en groene thee

Vrijwel alle soorten thee zijn goed voor de gezondheid en bevorderen de vetverbranding. Witte thee is hierin de absolute winnaar. Witte thee wordt namelijk gemaakt van de allerjongste knoppen van de theeplant en het is daarom dat het nóg meer belangrijke voedingsstoffen bevat dan groene thee. Groene thee geeft je immuunsysteem een flinke boost, maar witte thee kan zelfs ziekteverwekkers te lijf gaan!

lees verder:

https://www.vivonline.nl