HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Zoete aardappelschotel met broccoli en zalm

Geplaatst op 14/09/2018 door UitPaulinesKeuken

Zo dun mogelijk Het is belangrijk dat je de plakjes zoete aardappel heel dun snijdt. Echt niet dikker dan 3 mm, anders worden ze niet gaar.  Dit gaat het makkelijkste met een mandoline of met een kaasschaaf. Je kan de zoete aardappelen eventueel ook voorkoken, maar dan is het geen one pot recept meer. En dat is nou juist zo fijn aan dit recept. Je hebt maar één ovenschaal nodig, of in dit geval één Airfryer.

XXL Ik maak deze zoete aardappelschotel in de Philips Airfryer XXL (Avance collection). Door het grote formaat is hij i-dé-aal voor gezinnen. Je kan er 6 porties friet tegelijk in bakken. Yes, geen ruzie aan tafel. Maar in de Airfryer kan je meer dan alleen snacks bereiden. Je kunt er ook prima gezonde maaltijden in maken zoals deze zoete aardappelschotel. Fijn! Het voordeel van een Airfryer is dat je deze niet hoeft voor te verwarmen, hij is gelijk op temperatuur. Daarnaast is je maaltijd sneller klaar door de Turbostar functie. Hierdoor heb je ook minder vet nodig. Het vet wordt opgevangen in een lekbak, welke je daarna zo in de vaatwasmachine kunt doen. Handig!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl