HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

7 simpele tips om je ideale oppas aan huis te vinden

Geplaatst op 11/09/2019 door love2bemama


7 simpele tips om een oppas te vinden; je ideale oppas aan huis

Ik heb al verschillende moeders gesproken die dit ook graag zouden willen maar het niet doen omdat de voornaamste reden is dat ze geen goede oppas hebben. Ze hebben geen opa’s en oma’s in de buurt en vertrouwen hun kinderen niet toe aan een oppas. Dat kan ik goed begrijpen want het is ook wel een dingetje: je haalt een onbekende in huis die op je kinderen gaat passen. Daar moet je wel vertrouwen in hebben. In deze blog deel ik mijn simpele tips om een goede oppas te vinden en het vertrouwen ook te geven. Ik hoop dat je hier wat aan hebt en je dit kan helpen om ook op zoek te gaan naar een goede en fijne oppas zodat je ook eens een avondje de deur uit kan.

Tip 1: Een platform om babysitters te zoeken

Ken jij geen geschikte babysitter dan zou ik je adviseren om je in te schrijven op het platform Sitly. Dit is de grootste oppassite van Nederland waar ouders en babysitters elkaar ontmoeten. Je ideale oppas aan huis kan zomaar eens een paar straten verderop wonen. Via Sitly kom je in contact met de leukste oppassers in je eigen buurt. Dat is wel zo fijn. Jij vult in wat je zoekt en Sitly doet het werk voor jou. Neem vervolgens contact op met je match en leer elkaar kennen. 

Lees verder op www.love2bemama.com