HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Acceptatie begint bij jezelf

Geplaatst op 05/09/2019 door NiceDay

Het verhaal 

Deze vriend van mij is een knappe jongen en hij is populair op social media. Hij heeft vele volgers en mensen vinden hem leuk. Ook krijgt hij met regelmaat, via social media, de vraag of hij homo is. De een vraagt dit op een respectvolle manier, maar er zijn ook anderen die direct een intieme foto sturen of een intieme foto van hem eisen.  We willen als LGBTQ meer geaccepteerd worden in de maatschappij, alleen als wij geaccepteerd willen worden, is het dan niet juist aan ons om het goede voorbeeld te laten zien en ook hetero’s te respecteren?

Waar ligt de grens?

Grenzen verschillen per persoon. Ik persoonlijk ben vrij open en wanneer iemand mij een persoonlijke vraag stelt via social media antwoord ik daar netjes op.Voor iedereen is het verschillend waar zijn of haar grenzen liggen, dit is heel normaal. Vaak ontstaat er een gezellig gesprekje uit, niks mis mee lijkt mij. 

Lees verder op www.HaveANiceDay.com