HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Haal meer uit je training met de nieuwe Puma Weave XT sportschoenen [Advertorial]

Geplaatst op 10/09/2019 door fitnl


Één paar schoenen voor alles

Wil je gelijk van je werk of studie door naar de gym? Je hebt geen twee paar schoenen meer nodig met de PUMA Weave XT. Het tweekleurige palet zorgt voor de sportieve en casual look. En het PUMA logo staat op de zijkant van de schoen om het af te maken.

Goede schoenen zijn de basis

Een goede uitvoering start met beide voeten op de grond. Een goede schoen verzekert jou van flexibiliteit en stabiliteit om het beste uit je sport te halen. De Weave XT sportschoen doet dit allemaal. Zo weet jij zeker dat jij een topprestatie neerzet.

De rubberen zool geeft je grip en stabiliteit zodat je rechtop blijft tijdens een oefening. Het geweven bovenwerk ondersteunt je voet bij buitenwaartse bewegingen, terwijl de unieke tongconstructie voor een stevige pasvorm zorgt. Een gevlochten detail rond de tussenzool en een rubberen zool helpen je bij het sporten wanneer je het nodig hebt.

Lees verder op www.fit.nl