HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Mexicaanse gevulde zoete aardappel met ‘gehakt’, tomatensaus en nacho’s

Geplaatst op 23/09/2019 door feelgoodbyfood

Gehakt denk je nu? Dit is gemaakt van Pulled Oats! Mijn favoriete ‘vervanger’ van dit moment. Eerder maakte ik hier al een Griekse gyros en Turkse pizza mee, maar als vervanger voor gehakt is Pulled Oats ook ideaal. Vooral de variant tomaat, omdat deze al lekker gekruid is.

Wat deze vervanger zo bijzonder en voedzaam maakt is dat het gemaakt is van haver, tuinbonen en erwten. Hierdoor zit dit product boordevol eiwitten: 100 gram Pulled Oats bevat 30 gram eiwit! Ideaal voor vegetariërs, veganisten en sporters dus, maar eigenlijk voor iedereen op een lekkere manier af en toe wat minder vlees wilt eten. Daarnaast bevat het product geen soja, wat bij veel vleesvervangers het hoofdingrediënt is. Fijn wanneer je geen of minder soja wilt eten of dit niet goed kunt verdragen. 

Gevulde zoete aardappel met tomatensaus en nacho’s

De combinatie van dit gerecht is perfect. Zachte zoete aardappel, een kruidige vulling, tomatensaus is altijd lekker en de nacho’s zorgen voor een bite in het gerecht. Kaneel klinkt misschien een beetje gek in tomatensaus, maar dit is echt verrassend lekker!

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl