HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Natuurlijk schoonmaken met Marseillezeep

Geplaatst op 24/09/2019 door puurenkracht

Marseillezeep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat plantaardige oliën zonder toevoegingen. Deze veelzijdige zeep staat bekend als een uitstekende vlekverwijderaar uit kleding en ander textiel, maar je kan de zeep gebruiken voor allerlei poetsklusjes in huis. Wij hebben een paar natuurlijke schoonmaaktips voor je op een rijtje gezet. Wil je ook aan de slag met deze milieuvriendelijke poetsheld?

1) Vlekverwijderaar
Wrijf de vlek in met een vochtig blok Marseillezeep voordat je het kledingstuk gaat wassen. Ideaal voor bijvoorbeeld smoezelige randen op overhemdkragen en -mouwen.

2) Wasmiddel voor de wasmachine
Strooi een handvol geraspte Marseillezeep (ongeveer 75 g) in de trommel voor je het wasgoed erin doet. Was en spoel op het gewenste programma.

3) Handwas
Los een handvol geraspte Marseillezeep op in een beetje heet water en vul aan tot 5 liter op de gewenste temperatuur. Ideaal voor stoffen als zijde en wol.

Bekijk de andere tips op puurenkracht.nl.