HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Organic Kraut // Chili-Onion, Ginger-Beetroot & Garlic-Basil

Geplaatst op 16/09/2019 door ilovehealth

Review time! En ook nog eens een hele lekkere. Namelijk: Organic Kraut. Zegt je nu misschien nog niks. Maar straks wil je niet meer anders. Je eet het als bijgerecht, ingrediënt of topping voor op een sandwich, salade, wrap, etc. Oke, leuk, maar wat ís het dan? Zuurkool! In 3 onwijs lekkere smaken.

Organic Kraut

Misschien denk jij bij zuurkool niet verder dan zuurkoolstamppot. Think again. Zuurkool als topping op je broodje/salade/wrap of rijstwafel (favo hier op de redactie) is echt je van het. Het geeft nét die frisse, zure touch die het extra lekker maakt. Met Organic Kraut heb jij altijd je favo topping bij de hand. Nou ja, in de koelkast. En de gezondheidsbenefits van zuurkoolzijn eindeloos. Organic Kraut bevat alleen maar groente, met een klein snufje zout. Daarnaast een hele hoop vezels, vitamine C en vitamine B12. En hoewel het anders doet smaken (omdat het mega lekker is ;)) bevat het maar heel weinig calorieën. Ook nog eens hartstikke gezond dus!

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl