HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Snelcursus wijnen voor beginners: deze wijn is altijd een goed idee!

Geplaatst op 28/09/2019 door love2bemama


Alleen is niet alleen

Even voor de duidelijkheid: ik hou enorm van mijn man en kan hem erg missen als hij er niet is, maar MAN… wat is het heerlijk om eens een zaterdagavond alleen op de bank te genieten van een foute Netflix film met bijbehorende zak chips. 

Mijzelf feministisch opstellen

Ondertussen stuurt mijn lief mij foto’s met vrolijk proostende gezichten en mooie vergezichten van de meest prachtige wijngaarden. Dit zet mij aan het denken. Lief heeft veel verstand van wijn (werk en hobby) en ik maak daar dankbaar misbruik van. Maar als ik met collega’s of vrienden uit eten ben, wil ik ook wel eens een goed glas wijn van de indrukwekkende en vooral intimiderende wijnkaarten kiezen. Hierin sta ik vast niet alleen en daarom heb ik eindelijk besloten mij meer te verdiepen in het glaasje en dan niet alleen het drinken maar nu eindelijk zelf ook eens kennis van wijn op te doen in plaats van mij altijd achter mijn man verschuilen: “Hij is de connaisseur”.

Lees verder op www.love2bemama.com