HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Strand Oog in Al | Mijn favoriete hangout in Utrecht!

Geplaatst op 03/09/2019 door beaufood

Lunchen op het terras, zonnen op kleedjes, borrelen rond de vuurkorf, barbecue avonden, festivals, yoga op zaterdagochtend. Het kan hier allemaal! De organisatie staat niet stil en elk jaar wordt deze plek leuker en leuker. Een grote speeltuin voor de kleintjes, een toffe rooftop (waar yoga wordt gegeven) en tijdens de hittegolf een tijdje geleden werd er zelfs een groot pop up zwembad neergezet. Of neem bijvoorbeeld: de vulservice die je eigen meegebrachte opblaaszwembadje komt vullen. Want ook al is het een stadsstrand, helaas is het Amsterdam-Rijnkanaal niet de meest geschikte plek voor een verkoelende duik ;) Dus dan neem je gewoon je eigen zwembadje mee. Opgelost! En het ziet er nog gezellig uit ook. Doordeweeks kun je hier vaak lekker rustig een boekje lezen op het gras, maar in het weekend is het vaak bomvol en kun je bij lekker weer iedere zondag vanaf 16.00 los bij In Het Zand. Kortom, genoeg te doen en voor ieder wat wils.

Groentekroketjes, bietenburgers en lokale biertjes

SOIA is tien minuutjes fietsen van mijn huis en ik ben er dan ook zeer regelmatig te vinden. Onlangs is de menukaart vernieuwt en ik mocht hem proeven! Al had ik hem stiekem al geproefd want.. ik mocht de gerechten van menukaart fotograferen :D Maar hee, dat is natuuurlijk niet écht proeven dus ik kwam met alle liefde nog een keer langs. Het was woensdag, er was een heerlijk avondzonnetje, er was wijn én een fantastische mosselpan. Heerlijkheid! Oh, en als ‘voorgerechtje’ namen we een portie groentekroketjes met kruidenyoghurt en bij de mosselpan bestelden we een salade met ingemaakte groene asperges en peterseliedressing. Daarnaast is de bietenburger met feta uit de houtskooloven ook een dikke aanrader. Klik hier voor een kijkje op de menukaart van SOIA.

Lees verder op www.beaufood.nl