HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Toffe verre vakantiebestemming met kinderen

Geplaatst op 05/09/2019 door love2bemama


Verre reizen met kinderen

Vanaf jongs af aan hebben we al (verre) reizen met het vliegtuig gemaakt en met de kinderen vele uren in de auto gezeten naar Italië, Frankrijk, Kroatië of Spanje. Ik heb er nooit problemen mee gehad om verre reizen met ze te maken. Toen ze jong waren was het natuurlijk wel anders dan nu ze ouder zijn maar ik vind het meestal peanuts. Vorig jaar zijn we nog naar Curaçao geweest (10+ uur vliegen) en in de voorjaarsvakantie gingen we naar Oostenrijk (10 uur rijden). Met genoeg vermaak komen wij onze uren wel door! En mijn tip is ook wel: niet te moeilijk doen en gewoon gaan. De zoektocht naar een toffe vakantiebestemming blijft toch hangen: met www.qatarairways.nl vliegen naar Langkawi…

Onze volgende vakanties

Nadat we terug zijn gekomen uit Kreta ben ik al stiekem gaan bedenken hoe we de volgende vakanties in gaan vullen. We gaan graag weg maar dat hoeft niet perse ver weg te zijn. Als we maar samen zijn, met elkaar avonturen kunnen beleven en herinneringen kunnen maken. In de herfstvakantie gaan we een roadtrip maken naar mijn schoonzus en zwager die in Italië wonen. Ik heb verschillende hotels geboekt in Duitsland, Oostenrijk en Italië en in tien dagen rijden we van Nederland naar Toscane en weer terug. In de voorjaarsvakantie gaan we naar Oostenrijk op skivakantie. Ook net geboekt!

Lees verder op www.love2bemama.com