HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Vanaf vandaag Disney+ gratis uitproberen in Nederland

Geplaatst op 24/09/2019 door love2bemama

Gratis toegang tot Disney+

Naast dat wij als een van de eerste landen ons aan kunne melden voor Disney+ is ook het nieuws naar buiten gekomen dat het amusementen-concern ons de mogelijkheid geeft om het platform, dat op 12 november officieel wordt gelanceerd in Amerika, Canada en Nederland, twee maanden lang gratis te testen. Twee maanden lang krijgen de aangemelde Nederlandse kijkers gratis toegang tot een selectie van speelfilms en televisieseries die later ook op Disney+ te zien zijn. Het gaat om producties uit de collectie van The Walt Disney Company merken Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geogrpahic.

De mogelijkheden van Disney+

De proefperiode biedt publiek toegang tot de volgende Disney+ functies: films en series zonder reclame, met vier streams tegelijkertijd kijken, mogelijkheid tot zeven verschillende profielen en de mogelijkheid om onbeperkt te downloaden. Als abonnee kun je profielen voor kinderen instellen waardoor ze eenvoudig kunnen navigeren in een menu wat voor hun leeftijd samengesteld is.

Lees verder op www.love2bemama.com