HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 123 makkelijke recepten

Geplaatst op 09/09/2019 door linda

Nou lieve mensen, dat is lang geleden. Het weekmenu is ook even op vakantie geweest. Ik heb een fantastische zomer gehad, waarbij ik heerlijk off-line ben geweest. Van de week vertel ik hier meer over. Inmiddels hebben de kinderen een week school achter de rug en is het sporten ook weer begonnen. In mijn keuken hangt tegenwoordig een lijstje met alle sport-, school- en gymtijden, want anders kan ik het niet onthouden. Dit jaar zijn er 3 dagen waarop één van de kids om 17:00 uur moet eten…. 

Samen eten en lekker aan tafel zitten, vind ik misschien nog belangrijker dan het eten zelf. Ik vind het dus oprecht jammer dat we dit jaar maar 4 keer per week met het complete gezin eten. We maken het in het weekend dan maar extra gezellig aan tafel.

In het nieuwe weekmenu kan ik nog niet helemaal afscheid nemen van de zomer. Ik heb er nog een aantal vakantie recepten in gestopt, maar ook de stamppot komt terug op tafel en in het weekend kun je aan de bak met een heerlijke appelcake.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl