HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #99 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 09/09/2019 door mindyourfeed

Yes, daar zijn we weer! Het is zaterdagochtend. En de vakantie is definitief voorbij! De eerste werkweek zit er weer op en hoewel ik nog 1 snipperdagje inplande, heb ik weer een hoop op orde gekregen. Heerlijk om weer wat overzicht te hebben hoor! Ik ben nog niet veel in de keuken te vinden geweest want er was genoeg te regelen achter de computer. Veel te veel mailtjes had ik nog. En ook nog veel te veel ideeën die nog niet op papier waren gekomen… Ik kan niet lekker beginnen als ik dat niet eerst heb weg gewerkt. Dus nam ik afgelopen week de tijd om mijn inspiratie uit te werken en weer wat structuur aan te brengen. En nu deze eerste week voorbij is – en ik weer rust in mijn kont – wordt het ook weer tijd voor wat organisatie in de eetplanning. Vandaar weer – zoals je gewend was – een gloedjenieuw en kakelvers weekmenu op deze ochtend. Enne, dit is nummer 99! Volgende week nummer 100 en ik heb wat leuks in petto, kan ik alvast verklappen! Schrijf je weer mee?

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #99 makkelijke maaltijden

Maandag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl