HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

WIN: een paar toffe PUMA Weave XT sportschoenen

Geplaatst op 06/09/2019 door followfitgirls


Sporten na je vakantie

In een vorige blog gaf ik je 6 tips hoe je na je zomervakantie je sportroutine weer kunt oppakken. Een van deze tips is het aanschaffen van een nieuwe outfit en een paar goede sportschoenen. Ondanks dat ik na mijn vakantie naar Curaçao mijn sportroutine in no time weer opgepakt had, heb ik mezelf wel getrakteerd op een nieuwe outfit en een paar mooie sneakers. Bij het zien van de nieuwe collectie van PUMA, heb ik vooral mijn hart verloren aan de nieuwe Weave XT sportschoenen. Ik was gelijk super enthousiast en kon de verleiding gewoon niet weerstaan. Shopping time!

Waarom zijn goede sportschoenen belangrijk?

Niet alleen je sportkleding, maar vooral het dragen van goede sportschoenen is heel belangrijk tijdens het sporten. Waarom? Met de juiste schoenen aan kun je de oefeningen van je training het beste uitvoeren, haal je het optimale uit je workout en voorkom je een hoop blessureleed.

Van het dragen van de verkeerde sportschoenen word je alles behalve fit!

Lees verder op www.followfitgirls.com