HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

7x waarom een geplande keizersnede geweldig is…

Geplaatst op 03/09/2020 door love2bemama

Ik ben echt de allerlaatste die zegt dat een keizersnede ‘makkelijk’ is. Sterker nog: mijn eerste twee spoedkeizersneden waren ronduit traumatisch (al kwam dat niet perse door de keizersnede zelf). Mijn derde en overigens laatste keizersnede was een geplande. Dit resulteerde in een zwangerschap met semi-intensieve therapie om mijn huidige beeld van de keizersnede bij te kunnen stellen. En had ik dit maar eerder gedaan, want ik vond het geweldig. Ja, echt waar! Ik vond een keizersnede plotseling prachtig en ik zal je vertellen waarom een geplande keizersnede geweldig is.

7 voordelen geplande keizersnede

Nu is ‘zwanger zijn‘ sowieso niet echt mijn ding. Voor mij betekent een zwangerschap negen maanden lang stress, medicatie, wekelijkse ziekenhuisbezoekjes en nog meer stress. Dus toen ik, ondanks dat de datum voor mijn derde keizersnede al in de agenda stond, onverwacht eerder weeën kreeg was ik er meer dan klaar voor! 

Lees verder op www.love2bemama.com