HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Als je kind niet meer naar school wil: oorzaken en oplossingen

Geplaatst op 16/09/2020 door love2bemama

Als je kind niet meer naar school wil is dat verdrietig. De schooltijd van een kind hoort een leuke en prettige tijd te zijn. Natuurlijk is het normaal dat ieder kind even wat minder zin heeft in school en er ook even onderuit probeert te komen. Het wordt echter een ander verhaal als je kind niet structureel niet naar school toe wil. Het breekt je hart, want iedere ouder ziet natuurlijk het liefste dat hij of zij het naar zijn zin heeft. Wat als je kind echt niet naar school toe wil? Wat moet je dan? 

Wat als je kind niet meer naar school wil

Als je kind 4 wordt dan ben je volop bezig met het uitzoeken van een passende basisschool. Waar gaat je kind het beste tot zijn recht komen?

Jammer genoeg kom je er soms, en ondanks al je beste bedoelingen achter, dat je kind het niet naar zijn zin heeft. Hij wil niet naar school. Wat je ook probeert. Vaak is er in zo een geval een onderliggende reden waarom een kind echt niet meer het gebouw instapt.

Lees verder op www.love2bemama.com