HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

De Moestuin in Utrecht

Geplaatst op 26/09/2020 door beaufood

Nu we weer een beetje op pad kunnen met zijn allen en de horeca weer geopend is, nemen we baby Louen overal met ons mee naartoe. Kinderboerderij, lunchen in de stad, kaasplankje bij de wijnbar, hij vindt het allemaal prachtig. Voorheen vermaakte Louen zich prima in de kinderwagen, maar sinds hij kan rupsen en rollen is een speelplekje op een kleedje op de grond wel fijn. En dat gaat toch wat lastiger op een vol terras in de stad ;) Daarom word ik steeds creatiever met het vinden van plekjes die leuk zijn voor Lou én voor ons. Spoiler allert: ik heb on-wijs veel leuke plekken gevonden. Bijvoorbeeld De Moestuin in Utrecht!

De Moestuin Utrecht

Deze biologische moestuin in Utrecht is meer dan een tuin met alleen groenten en fruit. Er is een lunchcafé met een mega terras onder de bomen met picknicktafels en steigerhouten loungebanken, een bijenstal, een dierenweide en een kruidentuin met meer dan 75 verschillende soorten kruiden, waaronder keuken-, verf-, en geneeskrachtige kruiden. Je kunt bloemen plukken in de bloementuin (heb je meteen een mooie bos voor thuis op tafel) en de oogst van de tuin wordt gebruikt in de gerechten van het café en worden verkocht in de moestuinwinkel. Kortom; jij ploft lekker neer op het terras met een groot stuk zelfgemaakte quiche met salade (er is ook wijn, just saying), je kind vermaakt zich in de speelweide en nadat je de lunch hebt afgesloten met een stuk chocolade bietentaart, neem je gelijk wat boodschappen mee uit de moestuinwinkel voor thuis. Win-win-win!

Lees verder op www.beaufood.nl