HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Recepten zonder koken of bakken: zomerse inspiratie

Geplaatst op 16/09/2020 door love2bemama

Zoek je recepten zonder koken of bakken? Met warm, zomers weer is heb je maar weinig zit om boven een heet fornuis te hangen om je eten klaar te maken. Niet te vergeten dat een warme maaltijd op dit soort dagen niet door iedereen in dank wordt afgenomen. Een frisse, maar toch gezonde maaltijd is hiervoor de uitkomst. Het liefst zonder de tussenkomst van ovens, het fornuis, de friteuse of bakplaat. Daarom de lekkerste recepten die je kan gebruiken tijdens warme zomerdagen. Lekker fris, gezond en makkelijk. 

Tip: maak ook voor de warme dagen een weekmenu zodat je je hoofd niet hoeft te breken over ‘wat eten we vandaag?’.

Recepten zonder koken of bakken: Salades

Maar wat zijn leuke recepten zonder dat je hoeft te koken of bakken? Het eerste wat er waarschijnlijk door je hoofd schiet is een salade. Dit is een makkelijke, maar gezonde maaltijd waar je ook heel veel mee kan variëren. Maar salades zijn, hoewel hier heel veel keuze in te vinden is, niet het enige wat je klaar kan maken! We hebben nog een paar heerlijke tips.

Lees verder op www.love2bemama.com