HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Waarom een Nintendo Switch Lite een goede keuze is!

Geplaatst op 28/09/2020 door love2bemama

Je zal er als ouder waarschijnlijk ooit aan moeten geloven: een spelcomputer. En fair enough! Zo’n ding heeft in een huishouden met kinderen ook echt zijn voordelen. Het is en blijft een bron van eindeloos vermaak. Zeker bij slecht weer en als mama even rustig wil werken. Maar wat voor een spelcomputer is ideaal voor je kinderen? Met alle gameconsoles op de markt kan dit nog best een ‘dingetje’ zijn. Voor jongere kinderen is en blijft Nintendo echter mijn ongeëvenaarde favoriet. In het speciaal: waarom de Nintendo Switch Litefantastisch voor je kinderen is.

Waarom een Nintendo Switch Lite?

Toen wij voor het eerst opzoek gingen naar een spelcomputer voor onze kinderen keek ik persoonlijk naar een paar (voor mij) belangrijke punten. Om te beginnen het aanbod aan spellen. Zijn er genoeg leuke spelletjes op de markt voor de jongere kinderen? Oké mijn man had persoonlijk gelukkiger geworden van een dikke Playstation met spellen zoals Call of Duty, Fifa enzovoorts. Maar persoonlijk vind ik het aanbod aan spellen voor kinderen bij deze gameconsoles heel erg schaars.

Als je een spelcomputer zoekt voor kinderen kom je dus al snel uit bij Nintendo, waar Mario enzovoorts natuurlijk het boegbeeld van zijn en Mario (zoals we onszelf allemaal goed kunnen herinneren) is bij uitstek éénn van de leukste spelletjes voor kinderen.

Lees verder op www.love2bemama.com