HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Waarom een tablet in huis onmisbaar is

Geplaatst op 29/09/2020 door love2bemama

Met een telefoon, computer, laptop, televisie en spelcomputer zou je kunnen zeggen dat een tablet eigenlijk nog maar weinig toe te voegen heeft. Niet dus. Een tablet heeft wel degelijk nut in een toch al redelijk voorzien ‘schermhuishouden’. Althans: daar ben ik dus achter gekomen. Sterker nog een tablet in huis is ronduit onmisbaar, maar waarom? Ik ga je vertellen waarom een tablet onmisbaar is en jij deze juist wél in je huis wil hebben.

Waarom een tablet in huis onmisbaar is?

Ik moet in één adem toegeven dat de meeste schermen hier in huis, strikt voor de volwassenen zijn bedoeld. Mijn telefoon bijvoorbeeld. Helaas ben ik door schade (vooral dit) en schande wijs geworden dat een kwetsbare smartphone en kinderhandjes gewoon niet samengaan. De laptop hier in huis is zo traag als dikke poep en de computer is voor het werk bestemd. Dat laat ons achter met een televisie en een spelcomputer op twee (!) kinderen. Veilig om te stellen dat dit niet altijd voor de gezelligste situaties zorgt.

Tablet als oppas

Dus toen kwam er een tablet. Tegen mijn ‘teveel-scherm-is-zo-niet-oke-‘principes in. Maar goed: ik ben dus ook zo’n ouder die de tablet weleens als oppas gebruikt.

Lees verder op www.love2bemama.com