HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Waarschuwing: zelfmoordfilmpje gaat rond op TikTok

Geplaatst op 14/09/2020 door love2bemama

Onze kinderen groeien op in de tijd van Social Media. Deze platformen kunnen heel leuk zijn maar helaas ook veel ellende veroorzaken. Aan ons als ouders de taak om je kinderen hiervoor te beschermen en te waarschuwen. Op dit moment gaat er een zelfmoordfilmpje rond op TikTok die het platform maar niet verwijderd krijgt. Een dringende waarschuwing om je kinderen te beschermen voor deze beelden.

Zelfmoord filmpje op TikTok

Op TikTok gaat er een filmpje rond waarop een man te zien is die zelfmoord pleegt. Ondanks vele pogingen van TikTok om het filmpje te verwijderen is ze het nog niet gelukt. Gebruikers vinden keer op keer een manier om het filmpje met de schokkende beelden weer te delen.

Kattenfilmpje

Het filmpje begint onschuldig, je denkt namelijk dat je naar een kattenfilmpje aan het kijken bent. Dit soort filmpjes scoren altijd erg hoog dus worden goed bekeken. Vervolgens verschijnt de man in beeld en het filmpje eindigt met een zelfmoord. De man streamde zijn zelfmoord live op Facebook maar kopieën van de beelden verschijnen nu ook op TikTok.

Lees verder op www.love2bemama.com