HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

10x leuke dingen in Frankrijk

Geplaatst op 06/09/2021 door KokenmetKarin

Zeven weken. Zeven zalige weken zat ik in mijn huis in Frankrijk. Het weer was er grotendeels net zo flut als in Nederland, want tja, Normandië, maar dat mocht de pret geenszins drukken. Sterker nog, het gaf me de gelegenheid om weer eens stil te staan bij al die kleine dingen die Frankrijk zo leuk maken. En dat zijn er veel hoor, al beperk ik me hier even tot tien voorbeelden. In willekeurige volgorde.

Komt ‘ie.

1. Brocante
Elk weekend is er wel ergens een brocante/vide-grenier/braderie met geweldige vondsten. Zoals deze stoofpan voor 5 luttele eurootjes.

Daarna moest ik wel een uur boenen om 5 generaties vet en andere aanbaksels eraf te krijgen maar nu is ‘ie weer als nieuw. Serviesgoed, glazen, keukenspullen, tuintafeltjes, vazen, lampen, tafelkleden, schilderijtjes, mijn halve Franse huis staat intussen vol met trotse trouvailles. Tip: kijk op de Franse site brocabrac, daar kun je zelf je eigen plaats of regio invullen, en dan zie je wat er in een grote straal daaromheen te beleven valt. Vooral de kleinschalige vide-maisons zijn trouwens ook een aanrader. En je kunt ook een e-mailalert instellen. mis je nooit meer wat. 

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl