HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

Geplaatst op 17/09/2021 door love2bemama

Wanneer je een (iets) drukker kind hebt dan gemiddeld. Dan weet je net zoals ik dat dit nog weleens voor lastige situaties kan zorgen. Om te beginnen heb je vrienden, familie, kennissen en vreemden die te pas en te onpas benoemen hoe ‘hyper’ je kind wel niet is. Daarnaast kan onrustig of druk gedrag ook zorgen voor problemen om school. Het punt dat gewoon druk al snel ‘te druk’ wordt. Heb jij een ADHD kind? Zoek jij medicatie of ga jij voor een natuurlijke oplossing? Wij vertellen je in dit blog over de mogelijkheden voor een natuurlijke oplossing zoals Bachbloessem mix.

Moeder met een ADHD kind

Als een moeder van een onrustig kind (ik vind dit overigens veel aangenamer klinken dan druk) kan ik er als geen ander over meepraten hoe lastig dit soms wel niet kan zijn. Zo zijn de vermoedens over ADHD al meerdere keren uitgesproken, is het soms passen en meten bij wie we op visite gaan (want druk is voor sommigen gewoon lastig) en dan heb ik mezelf nog niet eens uitgesproken over hoe onrustig of druk gedrag werd ontvangen binnen de muren van de basisschool

Lees verder op www.love2bemama.com