HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Alleenstaande ouder met kind op vakantie: 5 tips voor een ontspannen reis

Geplaatst op 11/09/2021 door love2bemama

Met kinderen op vakantie is al een onderneming op zich. Als je als alleenstaande ouder met je kind op vakantie gaat is dit misschien nog wel keer tien. Waar je normaal gesproken de taken voor en tijdens de vakantie deelt met je partner, komt dan de volledige verantwoording op een ouder zijn schouders terecht. Als alleenstaande ouder met kind voor het eerst op vakantie gaan, kan best spannend zijn.

Toch moet dit je niet tegenhouden om als alleenstaande ouder met je kind op vakantie te gaan. Sterker nog: met alle stress wat het alleenstaande ouderschap met zich meebrengt is het zelfs nodig om er gewoon even lekker op uit te gaan. Al is het maar om nieuwe tradities en gelukkige herinneringen te maken met je gezin. Toch begrijpen we heel goed dat het een onderneming is. In je eentje met je kind (of kinderen) op reis. Om deze reden hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet. Zo is je vakantie als alleenstaande ouder met je kind ook echt zo relaxt mogelijk. 

Waarom je als alleenstaande ouder met je kind op vakantie moet gaan!

Zoals hierboven al beschreven is het alleenstaande ouderschap al een uitdaging op zich. Je hebt je ontspanning ook echt nodig. Toch is het allemaal niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Zo kost een vakantie weer geld. Iets waar alleenstaande ouders geen overschot van hebben.

Lees verder op www.love2bemama.com