HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Babyboom Nederland: Zwangerschappen stijgen in 2021

Geplaatst op 07/09/2021 door love2bemama

Het aantal zwangerschappen in Nederland, maar ook elders in Europa, is de afgelopen anderhalf jaar fors toegenomen. Zo merken ook verkopers van bijvoorbeeld babyslofjes, wiegjes en kinderwagens. De link tussen het coronavirus en het aantal oplopende zwangerschappen is al snel gelegd. Onder meer in Duitsland spreekt men al over een nieuwe babyboom, welke het gevolg zou zijn van het voortdurende thuiswerken en de strenge lockdown waar men eerder dit jaar mee te maken had. Ook in de provincie Noord-Brabant heeft men het aantal geboren baby’s flink zien groeien de laatste tijd. Begin dit jaar hadden kraamverzorgers het naar eigen zeggen zo’n 25% drukker dan de jaren hiervoor. Ben jij of ken jij iemand die in verwachting is? Lees dan gauw verder over de babyboom Nederland!

Babyboom Nederland

De stijging in het aantal geboren baby’s is zo opvallend dat het een heuse babyboom wordt genoemd. Of je nou zelf zwanger bent, of je kent iemand die zwanger is, er is zowel op het internet als in echte winkels genoeg aanbod voor spullen voor baby’s. Het kan handig zijn om specifiek op babykleding sale te zoeken, zo betaal je nooit teveel. Dit is zeker handig omdat baby’s zo snel uit hun kleding groeien.

Lees verder op www.love2bemama.com