HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Beste laptop voor het gezin: een Chromebook!

Geplaatst op 09/09/2021 door love2bemama

Nu wij als gezin naar Curaçao zijn verhuisd, hebben wij veel in ons leven moeten aanpassen. Zo gaan de kinderen vanaf naar een andere school en pakken wij een nieuw leven op, op Curaçao. Voor deze verhuizing moest er enorm veel geregeld worden en waren wij daarvoor soms uren achter elkaar onderweg en werkten wij tussendoor op de laptop verder. Om alles soepeltjes te laten verlopen hebben wij de HP Chromebook (type: 14b-na0245nd) gebruikt. Ik ben zo enthousiast over deze laptop, dat ik er wel een blog aan moest wijden. In deze blog ga ik je dan ook alles vertellen over deze Chromebook en waarom het de beste laptop is voor het gezin.

Beste laptop voor het hele gezin

Zoals jullie weten hebben wij een heel dynamisch gezin. Met drie jonge kids, werken en het huishouden heb je je handen vol. De Chromebook heeft ons hier enorm bij geholpen. Wij gebruiken de laptop dagelijks en best wel lang achter elkaar. Hij heeft tot nu toe nog geen vertraging laten zien en de batterij gaat enorm lang mee; wel meer dan 13 uur. Hierdoor is de laptop niet alleen geschikt voor werk of plezier maar dus ook ideaal voor op reis. Wanneer de kids onderweg een filmpje willen kijken is dat door de lange accuduur ook goed te doen en krijgen wij ook de nodige rust. Hij kan dus ook prima mee op vakantie!

Lees verder op www.love2bemama.com