HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Beter slapen in 7 stappen: slaap (weer) als een roosje!

Geplaatst op 08/09/2021 door love2bemama

Een goede nachtrust is, als moeder zijnde, een zeldzaamheid. Misschien spreek ik voor mezelf, maar de laatste keer dat ik een ononderbroken nacht slaap heb gehad was ongeveer 10 jaar geleden. Nog voor de geboorte van mijn oudste zoon. We nemen het slechte slapen voor lief. Dit is nu eenmaal onderdeel van het ouderschap en op een begeef moment zo een gewenning dat ‘normaal’ slapen een vage herinnering is. Toch is kan jij ook beter slapen en dat doe je door middel van deze tips en 7 belangrijke stappen. 

Beter slapen

We kunnen het gebrek aan slaap natuurlijk wel kleiner maken dan het is, maar je nachtrust is extreem belangrijk. Juist als je eenmaal moeder bent. Toch slapen moeders het minste van allemaal. Grappig, is het niet? We hebben al onze energie nodig om onze kroost in leven te houden, toch laten we kostbare energie verloren gaan omdat we zelfs in ons slaap (al dan niet onbewust) bezig zijn met de kinderen. Maar wij moeders kunnen best wel wat meer slaap gebruiken. We zouden allemaal graag beter slapen. In dit blog helpen we je graag een handje met 7 stappen zodat jij weer als een roosje kan slapen.

Lees verder op www.love2bemama.com