HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Check je verzekeringen en abonnementen: wat te doen in de corona tijd en erna?

Geplaatst op 10/09/2021 door love2bemama

De corona periode heeft ervoor gezorgd dat de meeste mensen niet gebruik meer maken van bepaalde zaken, zoals een autoverzekering, abonnement voor het openbaar vervoer of een lidmaatschap voor de sportschool. Misschien is het zelfs al zo dat je deze al hebt beëindigd, maar nu toch weer besluit om ze af te sluiten (gezien de versoepelingen en het proces rondom de vaccinaties). Wanneer loont het om weer nieuwe abonnementen of verzekeringen af te sluiten? Het is nu de tijd: check je verzekering en abonnementen en kijk of je kunt besparen.

Maak een kostenplan

Door de corona crisis hebben we flink bespaard op bepaalde zaken, wat in de meeste gevallen voordelig kan uitkomen. Aan de andere kant is het ook zo dat de crisis ook veel financiële onzekerheid meebracht voor de meeste mensen, waardoor het kostenplaatje voor het gemiddelde huishouden er anders is gaan uitzien. Door minder inkomsten heb je minder ruimte om bepaalde zaken te veroorloven, vooral degene waar je toch geen gebruik meer van zou kunnen maken. De situatie rondom de pandemie ziet er echter wat positiever uit en het is mogelijk dat je nu wel bepaalde dingen wil afsluiten. Het is nu de tijd: check je verzekeringen en abonnementen.

Lees verder op www.love2bemama.com