HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Thuiswerken: Een fijne werkplek voor iedereen

Geplaatst op 08/09/2021 door love2bemama

Werken gaat het beste in een omgeving waar je je goed voelt. Dat geldt voor ervaren carrièretijgers, maar evengoed voor jonge schoollopers of studenten. En nu we allemaal wat meer thuiswerken, is het dus belangrijk om een fijne werkplek te creëren. 

Thuiswerken: Zorg dat er geen afleiding is

Thuis werken is best lastig omdat we ook huishoudelijke taken hebben. Snel een was insteken tijdens het werk, mondt vaak uit in diezelfde was ophangen, opplooien en nog snel wat strijken. Voor je het weet, heb je je halve werkdag doorgebracht met het afwerken van huishoudelijke taken. 

Toch is het mogelijk om in huis een werkplek te creëren waar je geconcentreerd kan thuiswerken. Met deze tips en een bureau accessoires design kom je al een heel eind. 

Het belangrijkste aan een bureau is dat je er rustig kan werken, zonder dat je afgeleid wordt. Kies daarvoor een aparte ruimte of een aparte hoek van je woning, waar niemand je stoort. Het is even belangrijk dat die plaats echt je werkplaats is, en dat je dus niet constant geconfronteerd wordt met huishoudelijke taken of de noden van jouw gezin. Leer jouw gezin dat wanneer je werkt, je niet gestoord kan worden.

Lees verder op www.love2bemama.com