HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Vakantie alleenstaande ouder: Wat neem je mee?

Geplaatst op 07/09/2021 door love2bemama

Je hebt als alleenstaande ouder een vakantie geboekt. Hartstikke leuk, maar toch voel je een beetje paniek. Je moet namelijk nog zoveel regelen en er is niemand waar je dit ‘vakantieleed’ mee kan delen. Als het aan jou ligt sla je al dat gedoe over en zit je al bepakt en bezakt in het vliegtuig richting je vakantiebestemming. We helpen je op weg met een handige checklist voor wat je op je vakantie als alleenstaande ouder in je koffer moet hebben. 

We gaan niet rond de pot draaien; ook in twee-ouder gezinnen is inpakstress een serieus probleem. Waarschijnlijk weet je als geen ander dat het makkelijk is om te vergeten waar je paspoort is en hoe gemakkelijk je essentiële items op het laatst moet bijkopen, omdat je ze bent vergeten. Met deze handige checklist bij de hand gaat dat je niet overkomen. Een vakantie als alleenstaande ouder moet vooral leuk zijn. Van inpakstress willen we niets weten!

Lees verder op www.love2bemama.com