HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Verhuizen naar Curacao: onze eerste 2 weken op het eiland

Geplaatst op 11/09/2021 door love2bemama

Daar zijn we dan; vanuit Curacao. Twee weken geleden zijn we in het vliegtuig gestapt om voor (minimaal) een half jaar te verhuizen naar Curacao. Naar deze ‘reis’ hebben we heel lang toegeleefd. De laatste weken in Nederland waren best heftig en heel erg druk. De laatste dingen regelen, met veel lieve mensen afspreken, het huis op orde maken en de koffers inpakken. Maar het is gelukt; op maandag 9 augustus werden we uitgezwaaid door onze lieve buur-vrienden en stapten we op het vliegtuig naar Curacao. Na een goede reis zaten we 12 uur later in ons huurhuis waar we een half jaar gaan wonen. Inmiddels zijn we hier 2 weken en praat ik jullie bij over hoe het met ons gaat. 

Verhuizen naar Curacao: de eerste week

De eerste dag moesten we meteen onze stempel halen voor in ons paspoort. Voor het verhuizen naar Curacao hebben we een VRW verklaring voor onbepaalde tijd aangevraagd en deze ook gekregen. In dit blog vertel ik je alles over wat je moet regelen als je op Curacao gaat wonen en wil verhuizen naar Curacao. Daar lees je ook waarom we een VRW verklaring moesten aanvragen. De eerste dag na aankomst stonden we al vroeg in Punda bij de Toelatingsdienst. Daarna zijn we in Willemstad een ontbijtje gaan eten en hebben we twee kleine televisies gescoord zodat de kids hun Xbox en Nintendo Switch aan kunnen sluiten en met vriendjes (in Nederland) kunnen (blijven) gamen.

Lees verder op www.love2bemama.com