HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

3 x Wat te doen bij een hoge bloeddruk

Geplaatst op 11/09/2022 door boostyourhealth

Wist je dat 1 op de 3 dertigplussers een hoge bloeddruk heeft zonder dit te weten? Naarmate je ouder wordt neemt elke 10 jaar je bloeddruk ook toe. Je kunt door je levensstijl aan te passen ervoor zorgen dat je veel minder kans hebt op coronaire hartziekten of een beroerte. Maar wat moet je nu precies doen al je een te hoge bloeddruk hebt en is verbetering mogelijk? Ik deel 3 handige tips over wat je precies moet doen bij een hoge bloeddruk, lees je mee? 

Mijn grote voorbeeld is mijn lieve moeder die maar liefst 5 tabletten slikte voor haar veel te hoge bloeddruk. Ze is toen aan de slag gegaan met haar levensstijl en heeft alles helemaal omgegooid en ervoor gezorgd dat ze nu helemaal geen tabletten meer hoeft te nemen en haar hoge bloeddruk verleden tijd is. Toch kan dit bij stress weer af en toe terugkomen en dat is ook helemaal niet erg. Ik deel 3 handige tips wat te doen bij een hoge bloeddruk.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl