HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

6 Tips als je volledig uitgeblust bent en op zoek bent naar meer energie en rust

Geplaatst op 13/09/2022 door boostyourhealth

Na een aantal periodes gehad te hebben waarin ik constant in de overlevingsstand stond, moest ik weer terug naar meer ontspanning, rust, balans en ritme om mezelf weer te voorzien van de nodige energie. Dit is een weg vol met hobbels maar uiteindelijk ben ik zo blij dat ik dit steeds opnieuw gedaan hebt. Deze tips wil ik jou ook graag meegeven, voor als je het even niet meer weet, geen energie meer krijgt en volledig uitgeblust of belast bent door alle beslommeringen van het dagelijks (drukke) leven. Lees je mee?

Vergeet niet te ademen

Ademen is belangrijker dan je misschien denkt. Bij stress en drukte ligt onze ademhaling een stuk hoger en dit zorgt alleen maar voor meer klachten. Probeer daarom eens om 2 of 3 keer dag flink en lang goed in en uit te ademen. Geen tijd? Doe het tijdens je werk, op de toilet of tijdens het boodschappen doen. Het maakt niet uit, maar doe het gewoon! Je merkt direct dat je meer ontspannen wordt en weer wat rustiger wordt.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl