HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Afvallen begint met een gezonde mindset

Geplaatst op 15/09/2022 door boostyourhealth

We willen als goed voornemen allemaal vaak zo snel mogelijk veel kilo’s kwijt. Zeker als je er heel veel kwijt wilt raken wil je dit het liefst zo snel mogelijk omdat je nog een lange weg te gaan hebt. Helaas werkt het niet op deze manier en ik spreek uit ervaring. Natuurlijk haal je je motivatie uit de kilo’s die je al verloren hebt, maar wat eigenlijk het belangrijkste is je mindset. Vaak spelen belemmeringen of blokkades een rol in de strijd tegen de kilo’s of gaat het telkens op hetzelfde gebied weer fout. Als je met een deskundige aan de slag gaat, dan zul je hierin stappen zetten en een nieuwe doorbraak beleven naar de wens om een slanker lichaam te hebben. Maar hoe doe je dat dan? Lees gauw verder en ontdek mijn 5 handige inzichten!

Check jezelf goed

Wat ik je als eerste moet ondernemen is je na laten kijken bij een internist om te kijken of je gewichtstoename aan andere gezondheidsproblemen ligt of je juist daardoor nog meer gezondheidsproblemen hebt. Zo krijg je een volledig beeld en daarnaast kun je ook nog een orthomoleculair voedingsdeskundige of arts, een osteopaat of een andere gezondheidsexpert raadplegen om een goed beeld van je gezondheid te krijgen.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl