HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Bekijk hier de leukste plekken van Den Haag

Geplaatst op 18/09/2022 door boostyourhealth

Ik woon alweer 9 jaar met heel veel plezier in een van de mooiste steden van Nederland, althans dat vind ik zelf. Den Haag is de stad wat ik mijn thuis mag noemen. Den Haag is de plek waar ik het liefst ben (thuis bij mijn ouders even niet meegerekend).  Den Haag heeft ontzettend veel te bieden. Voor toeristen die een dag de stad komen bezoeken, voor ondernemers die even niet thuis willen werken, maar ook voor mensen die in de stad wonen en lekker een paar uurtjes willen struinen. Graag zet ik voor jullie de leukste plekken op een rij. Lees je mee?!

Zoals jullie wellicht al wel van mij weten, hou ik ervan om op verschillende plekken te “flexwerken”. Een andere omgeving kan veel inspiratie geven en het geeft je de mogelijkheid om lekker door te werken zonder gestoord te worden door de dagelijkse huishoudelijke zaken zoals de was, de vaatwasser uitruimen, stoffen en zuigen. De leukste plekjes met wifi voor een heerlijke kopje koffie, iets lekkers bij de thee en een goede lunchkaart zijn voor mij absoluut de volgende zaken:

Lees verder op www.boostyourhealth.nl