HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

De droom van iedereen; een eigen huis bouwen!

Geplaatst op 26/09/2022 door boostyourhealth

Hiermee bedoelen we natuurlijk niet écht bouwen door middel van zelf stenen sjouwen en kozijnen verven. Nee, we bedoelen natuurlijk het láten bouwen. Wie droomt er niet van? Een huis helemaal aangepast naar jouw wensen en voorkeuren. En dat ook nog eens gecombineerd met jouw persoonlijke stijl. Klinkt toch fantastisch? Wij dromen er stiekem wel eens van. Toch is dit niet iets wat een droom hoeft te blijven, het is voor iedereen een mogelijkheid. Hoe je dit aanpakt? Wij zetten de stappen op een rij.

Inspireren kun je leren

Je hoeft natuurlijk niet opnieuw het wiel uit te vinden, je kunt gewoon gebruik maken van de creaties van een ander. Liever goed gejat dan slecht bedacht! Voor inspiratie kijken wij dan ook lekker rond op Funda en in woonmagazines. We Pinteresten hele moodboards vol en scheuren heel wat tijdschriften leeg. Door dit te doen kun je op een gegeven moment heel helder krijgen wat jouw persoonlijke stijl en voorkeur is. Zodra je dit weet kun je verder met het inhuren van een professional zoals een architect. Dit klinkt heel luxe en duur maar is wel echt essentieel. Vraag bij verschillende architecten om een offerte en zorg dat je er ééntje vindt waarmee je een klik hebt. 

Lees verder op www.boostyourhealth.nl