HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Geitenkaas pasta met spinazie

Geplaatst op 11/09/2023 door UitPaulinesKeuken

Vandaag delen we een heerlijk recept voor geitenkaas pasta met spinazie. Een eenpansgerecht om van te smullen! In dit gerecht serveren we orecchiette (‘oortjes’ pasta), tomaten en paprika met geitenkaas: een verrassend lekkere combinatie! En alles gaat dus in één grote hapjespan – scheelt jou weer afwas. Om het gerecht af te maken, voegen we een portie babyspinazie (of rucola) toe. Het resultaat is een verrukkelijke geitenkaas pasta waar het hele gezin van kan smullen – enne, deze one-pot-wonder staat in 30 minuten op tafel!

Lekker met geitenkaas

Geitenkaas is niet alleen lekker in een salade of op een broodje, maar zéker ook als smeuïg element in een pastagerecht. Wij gebruiken in deze geitenkaas pasta Bettine Naturel geitenkaasplakjes, gemaakt van verse geitenmelk. Deze smelten heerlijk op de pasta en voegen een fijne extra smaak toe: mild en puur, vol eiwitten en vitaminen.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl