HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Fashion

4 x De nieuwste sportschoenen

Geplaatst op 27/10/2015 door ilovehealth

4 x De nieuwste sportschoenen

Graag stel ik jullie voor aan mijn nieuwe vriendinnetjes! Op links in het geel, Miss Adidas Ultra Boost. In het midden in het donkerpaars miss Reebok - beter bekend als The Pump. En tot slot de cougar van de groep: miss Puma Ignite XT. Je begrijpt, drie vriendinnen waar je echt niet zonder kunt!

Adidas Ultra Boost

Lekker kleurtje hè? Hier word ik nu helemaal vrolijk van! Twee jaar na het uitbrengen van de Adidas Boost komt het merk met een waardige opvolger; de Ultra Boost. Waarom Ultra Boost? Adidas legt uit: je hebt hardlopen, en je hebt hardlopen met boostâ„¢. De schoen is ontworpen om energie terug te geven aan elke stap die je zet. Het bovenwerk van de schoen is van Primeknit voor een nauwkeurige pasvorm en maximale ventilatie tijdens het lopen. Dat merk je ook als je de schoen aan trekt: het voelt (comfortabel) als een strakke sok, mét zool. Heel prettig! Na een paar grondige tests (hardlopen, in de sportschool en "gewoon' op straat) moet ik inderdaad toegeven dat je de vering echt merkt. Fijn! De Adidas Ultra Boost kost €179,95 en je koopt "m hier.Adidas Ultra Boost (2)

Reebok The Pump

Van "air' om op te lopen tot "air' ín je schoen. Ja, je leest het goed: een opblaasbare schoen. Soort van dan. Met de "Pump' button op deze Reebok schoen kan je lucht in de schoen pompen. Er zit een heel systeem van luchtbuisjes in verwerkt zodat, wanneer je er lucht in pompt, de schoen helemaal naar jouw voet vormt. Hiermee heb je dan ultiem support tijdens je workouts. Het pompen is even wennen, maar het comfort is inderdaad hoog. Je zit lekker stevig in de schoen. Je koopt The Pump hier.

Lees hier verder op I Love Health!Reebok The Pump (1)

,