HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Gear

MYF ontdekt: Koppert Cress

Geplaatst op 22/10/2015 door mindyourfeed

MYF ontdekt: Koppert Cress

Ik heb je al een aantal keer in mijn achtertuin laten meekijken...En vandaag heb ik weer een bijzonder bedrijf dat ik aan je wil voorstellen! Ik woon in het Westland, tussen Den Haag en Rotterdam, en deze regio staat vol met bijzondere bedrijven op het gebied van groenten en fruit. Mijn achtertuin is letterlijk één grote voorraadschuur en er valt zoveel te ontdekken! In deze nieuwe MYF ontdekt ga ik op bezoek bij Koppert Cress, een bijzonder bedrijf in Monster, waar ik werd uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te nemen. Ga je mee?

Toen ik laatst een persbericht ontving van Koppert Cress, waarin verteld werd dat de Discover Fresh cressen nu ook voor thuiskoks verkrijgbaar zijn, moest ik wel reageren. Ik ben namelijk misschien al wel honderd keer langs het bedrijfspand in Monster gereden en het bedrijf fascineert me. Ik wist namelijk al lang wat voor prachtige producten er bij Koppert Cress vandaan komen. En dat de echte topchefs daar maar wat graag mee koken, omdat de cressen in allerlei bijzondere smaken een echte, pure toevoeging zijn op een gerecht.

Lees verder op www.mindyourfeed.nl