HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

10 X Favorieten van fitgirl Manon

Geplaatst op 22/10/2016 door followfitgirls

Leuk! Het is mijn beurt om mijn favoriete dingen met jullie te delen. Vorige keer was Mandy aan de beurt en haar favorieten lees je hier. En hier zijn de 10 X favorieten van Manon.

Mijn favorieten

Lunchcafé: Ik ben dol op Bagels & Beans! Het fijne is dat er verschillende vestigingen bij mijn huis om de hoek zitten in Amsterdam. De dichtstbijzijnde is zelfs op maar op twee minuten loopafstand. Mijn favo bagel: De chicken chutney. De combi van gerookte kip, hummus en mango chutney vind ik top.

Mandy had het ook al over de Vito’s. Ik kom uit Zwolle en ook ik kom van jongs af aan al daar om het broodje Pastrami te eten. Toen ik in Amsterdam kwam wonen moest ik oprecht wel even afkicken ;-)

Plek op aarde: Ik ben vorig jaar naar Costa Rica geweest en ga in november naar Vietnam. En ik weet zeker dat dit ook twee van mijn favoriete plekken op aarde zijn. En ik ben dol op Ibiza.

Maar de allermooiste plek die ik ooit heb gezien is Sian Ka’an in Mexico. Ik ging daarheen met mijn voormalige klasgenoten. Je rijdt eerst een paar uur door de jungle en dan kom je op een verlaten strand. Er is letterlijk niemand. We hebben daar geluncht aan het strand en vers kokoswater gedronken. En het water is zo blauw, een schoon zwembad is er niks bij. De onderstaande foto (zonder filter!) spreekt voor zich denk ik...

Lees verder op www.followfitgirls.com