HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Review Optimum G2.1 Blender

Geplaatst op 17/10/2017 door eetpaleo

Soms ben ik als een kind zo blij met een gloednieuw keukenapparaat. Nou, deze blender is zo’n gevalletje. Iedereen die langs durft te komen krijgt het te horen ‘Heb je mijn nieuwe blender al gezien?’. Waarna ze in veel gevallen iets voorgeschoteld krijgen wat ik in deze blender heb gemaakt. Tsja, ik ben er écht heel erg blij mee! De Optimum G2.1 heb ik gekregen om te proberen en reviewen van Froothie.nl en ik had denk ik geen betere blender kunnen treffen.

Optimum G2.1

Volgens mij heb ik zo’n 2 jaar geen blender gehad. Het vorige model (absoluut niet te vergelijken met de kwaliteit van de Optimum) ontplofte min of meer en toen was ik er klaar mee. Toch merkte ik dat ik eigenlijk wel een blender kon gebruiken. Smoothiebowls maken gaat toch niet zo heel fijn in een foodprocessor. En zo’n perfecte cashew cheesecake maken werd een langdurig verhaal zonder blender.

Ik had echter de blenders van Vitamix en Blendtec op het oog, maar ik wachtte nog op ‘het juiste moment’ om er eentje te kopen.

Als ik echter had geweten dat de blenders van Optimum minstens even goed zijn én goedkoper, dan had ik er al lang zo een gekocht. Als je jezelf staat te verzuchten in de keuken dat je een nieuwe blender nodig hebt is dat tenslotte het juiste moment om er een aan te schaffen. Tenminste, dat is mijn menig. Ik eet heel graag gezond. Alleen wanneer mijn pogingen daarin een klein beetje worden belemmerd door keukenapparatuur (of het gebrek daaraan) dan is dat de perfecte tijd om actie te ondernemen.

Lees verder op EetPaleo.nl!