HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

De herfst is awesome!

Geplaatst op 10/10/2018 door BetterbyGoalie

Kijk eens om je heen

Eerlijk is eerlijk, het is prachtig om te zien hoe de bomen bestaan uit allerlei kleuren. De heerlijke frisse lucht die je meteen energiek laat voelen, de eikeltjes die op de grond liggen en allerlei soorten paddestoelen die tevoorschijn komen. Dit maak je alleen maar tijdens de herfst mee. Al met al de perfecte gelegenheid om naar het park of bos te gaan en te genieten van de natuur. Trek je jas en laarzen aan en ga erop uit. Neem een vriend of vriendin mee of ga alleen om lekker je hoofd leeg te maken.

Gezelligheid

Na bijvoorbeeld een heerlijke wandeling is er niets fijner dan thuiskomen in een warm huis en om vervolgens neer te ploffen op de bank. Kruip lekker onder de deken, steek de kaarsjes aan en laat die Netflix marathon maar beginnen. Bovendien, wanneer het bijvoorbeeld regent en koud is buiten, geeft dat de perfecte gelegenheid om tijd door te brengen met familie en/of vrienden. Pak de spelletjes uit de kast en geniet van een ouderwets potje ganzenbord of monopoly.

Lees verder op www.HaveANiceDay.com