HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Energieniveau van mij en mijn lezeressen

Geplaatst op 01/10/2018 door eatrunlove

Hoe het met mij gaat

Ik kan me niet herinneren wanneer het voor het laatst zo’n mooie zomer was, dus nu het zover was en ik de mogelijkheid had besloot ik optimaal te genieten. Ik heb vaker dan ooit mijn bikini aangetrokken en heb genoten van het weer op het strand, in het park en vanaf een boot. Met de nodige, lekkere versnaperingen. De afgelopen maanden heb ik de weegschaal los gelaten en vooral genoten van alle lekkere dingen die voorbij kwamen. Iets teveel ijsjes, drankjes en bbq’s als je het mij vraagt. Dat had wel iets minder gekund.

Het warme weer zorgde er daarnaast voor dat ik wat moeite had met slapen, ik maakte veel kortere nachten dan normaal waardoor ik me ook wel wat vermoeid voelde in de zomer. Dat er op mijn werk een aantal veranderingen doorgevoerd werden zorgde ook niet echt voor meer rust in mijn hoofd. Ik heb de afgelopen tijd dan ook veel gepiekerd, maar gelukkig zorgde alle leuke sociale activiteiten voor afleiding. Als ik terug kijk op de maand juli heb ik 21 keer een ‘blije’ dag genoteerd, 7 keer een ‘neutrale’ dag en 3 keer een ‘sombere’ dag, deze dagen zat ik echt niet lekker in mijn vel.

Lees verder op www.eatrunlove.nl